Amikor segédeszközöket választasz, ügyelj arra, hogy csak olyanokat vállalj, amelyeket magánéletedben is használnál, és amelyek valóban örömet okoznak neked. Ha nem élvezed, amit csinálsz, az adásod kényszeredetté válik, és a férfiak hamar észreveszik, ha nem vagy valóban lelkes az általad kínált élményekről.

Az élénk színek újra felfedezésre várnak! Hagyd magad mögött a múltban hagyott fekete és testszínű eszközöket, és válassz olyanokat, amelyek könnyen tisztíthatók, sima és puha anyagból készültek. Az ár nem mindig jelenti a minőséget, de a drágább, jobb minőségű eszközök tovább használhatók és kényelmesebbek. Az olcsó kínai eszközök beszerzése nem ajánlott, mivel nem lehet biztos abban, hogy milyen anyagokból készültek és milyen szennyeződéseket tartalmaznak. Az egészséged és tested befektetése, így fontos, hogy olyan eszközöket válassz, amelyek biztonságosak és jól használhatók. Ha azt sem ennék meg, amiről nem tudom, mi van benne, miért lenne másképp az eszközökkel?

A hagyományos dildók és vibrátorok továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek, de fontos megjegyezni, hogy számos méret, forma és szín közül válogathatsz. Amikor eszközt választasz, mindig figyelj arra, hogy olyat válassz, amit élvezel és magad is használnál magánéletedben. Nem szeretnénk specifikus ajánlásokat adni, mert mindenki személyes preferenciái eltérőek, és a legjobban te tudod, mi szerez neked örömet. Egy dolog azonban biztos: az öröm megosztása mindig szép dolog, ezért érdemes ezekről a témákról nyíltan beszélni a látogatóiddal.

Tisztítás
A megfelelő tisztítószer kiválasztására is ügyelj, amikor segédeszközöket vásárolsz! Ezek a tisztítószerek biztonságosak az eszközök felületére nézve, és nem okoznak kárt azokban. Az összetevőkkel kapcsolatban is érdemes ellenőrizni, hogy nem jelentenek-e káros hatást az egészségre. Bármennyire is alaposan öblíted le a tisztított eszközöket meleg vízzel, maradványok mindig fennmaradhatnak a felszínén. A megfelelő tisztítószereket ugyanott szerezheted be, ahol a szexuális segédeszközöket is vásárolod.

Síkosító
Ne felejtsd el, hogy a síkosító használata megkönnyíti a szexuális segédeszközök és játékszerek használatát! Nem mindig vagyunk olyan forró hangulatban, hogy ne lenne szükségünk síkosítóra. Éppen ezért fontos, hogy olyan síkosítót válassz, amely jó minőségű és biztonságos összetevőket tartalmaz.

Vibrátor használat élő adásban
Manapság már lehetőség van arra is, hogy a látogatód irányítsa a vibrátorodat. Ehhez egy USB-s vibrátorra van szükséged, amely csatlakozik a számítógépedhez vagy laptopodhoz. A látogató így vezérelheti a vibrátort, majd élvezheti a veled folytatott beszélgetés alatt. Ez egy nagyon népszerű opció, amely további bevételi lehetőséget biztosít számodra.