Az első feltevés, amit meg kell vizsgálnod, hogy milyen ruházatot viselsz a kamera előtt, és hogy van-e elegendő ruhád ahhoz, hogy camgirl pályafutásodat elkezdd, vagy be kell szerezned őket drága áron.

Fontos, hogy odafigyelj a költségekre! Lehet, hogy már van megfelelő ruhád camgirl munkádhoz a szekrényedben. Néhány csinos ruha, fehérnemű és miniszoknya mindig hasznos lehet. Ha egy szűk fűzőt is találsz, az a tökéletes. Egy pár magas sarkú cipő hasznos lehet, de nem szükséges. Vannak lányok, akik magassarkút viselnek, és vannak, akik nem. A cipő nem igazán számít.

Először állíts össze 2-3 komplett öltözéket. Használj élénk színeket, mint a rózsaszín, zöld, kék, lila, sárga, narancssárga, vagy akár a tűzpirosat is! Természetesen egy kis fekete ruha is jó lehetőség, ha van kéznél, de az élénk színek barátságosabbak, játékosabbak és jobban felkeltik a figyelmet.

Ha mégis szükséges néhány ruhadarab beszerzése, ne aggódj, nincs szükség drága vagy különleges darabokra ehhez a munkához. Amint az akció beindul, úgyis minden ruha hamar lekerül. Tehát nem érdemes túl sok pénzt költeni rá.

A látogatók ezeket a ruhadarabokat kedvelik leginkább:

Fontos, hogy ne szabjon határt a képzeletednek! Azonban ügyelj arra, hogy a camgirl ruháid kényelmesek és könnyen fel- illetve levehetők legyenek. Nagyon fontos, hogy ne legyen időigényes a ruha levetése a pillanat hevében, mert a látogató hamarabb távozhat, mint ahogy szeretnéd. Emellett a ruhának nem arra kellene szolgálnia, hogy eltakarja az idomaidat, hanem hogy minél többet mutasson!

A szexi csevegésekhez szexi fehérneműt viselj! Praktikus, ha a legjobb ruhadarabjaidat a kamera közelében tartod, így gyorsan reagálhatsz a látogatóid kívánságaira. Előfordulhat, hogy egy látogató kéri tőled, hogy vegyél fel miniszoknyát vagy tűsarkút, és ilyenkor nincs idő arra, hogy eltűnj a kamerából, hogy a ruháidat a mélyről előkeresd. Ezért fontos, hogy minden ruhadarab a közelben legyen. Például egy nagy bőröndöt vagy ládát helyezhetsz az ágyad mellé, amelyben a munka befejeztével eltárolhatod azokat a ruhákat, amelyeket nem használsz. Mindig vedd fel a kért ruhát a kamera előtt, ez a show egyik játékos, provokatív része. A látogatóid ezt értékelni fogják, és ha tetszik nekik, amit látnak, akkor tovább maradnak és több pénzt költenek.